Το Καστράκι έκανε το 3 στα 3 που ήδη έγινε 4 στα 4

0
17

Η ομάδα του Καστρακίου το περασμένο Σάββατο και για την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας νίκησε με 2-1 την Βασιλική εκτός έδρας στο Καλαμπακιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη έχει κάνει ένα αλάνθαστο μέχρι τώρα ξεκίνημα καθώς είναι ήδη στο 3 στα 3 και μάλιστα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Παρά το ότι απέναντι στην Βασιλική δυσκολεύτηκε σε αρκετά σημεία του αγώνα, κατάφερε όμως χάρη στην εμπειρία της να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μέσα από μία έδρα που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες.

Το Καστράκι ξεκίνησε με νίκη απέναντι στο Πρίνος με 4-1, συνέχισε με νίκη επί του Πορταϊκού με 5-1 εκτός έδρας και η τρίτη νίκη ήρθε το περασμένο Σάββατο.

Ήδη στην βαθμολογία έχει ξεφύγει και βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τα Μετέωρα.

Μπορεί να αναφέρουμε ότι έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές μέχρι τώρα, αλλά αυτό έχει γίνει ήδη 4 στα 4 καθώς την επόμενη αγωνιστική στο πρόγραμμα είναι το παιχνίδι με τον Πυργετό που δεν κατεβαίνει οπότε θα προστεθούν άλλοι τρεις βαθμοί στο ενεργητικό του οι οποίοι και θα το διατηρήσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here