Το Καστράκι έτοιμο για την διπλή αναμέτρηση με το Μικ. Κεφ/σο

0
25

Το Καστράκι για την 11η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μικρό Κεφαλόβρυσο σ’ ένα κρίσιμο παιγνίδι.

Η ομάδα του Καστρακίου έχει το απόλυτο μέχρι τώρα καθώς έχει μόνο νίκες, ενώ η ομάδα του Μικρού Κεφαλοβρύσου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς καθώς είχε απώλειες από τις δύο ισοπαλίες που έχει και την μία ήττα που έχει γνωρίσει ως τώρα.

Το Καστράκι προέρχεται από την νίκη που πέτυχε εντός έδρας με 3-1 απέναντι στον Πυργετό, ενώ το Μικρό Κεφαλόβρυσο προέρχεται από την λευκή ισοπαλία που έφερε στο εκτός έδρας παιγνίδι του με τον Πύργο.

Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που για το Καστράκι θα σημαίνει ότι συνεχίζει χωρίς απώλειες, ενώ για το Μικρό Κεφαλόβρυσο θα σημαίνει ότι μειώνει τη διαφορά και πλησιάζει στην πρώτη θέση.

Πάντως οι δύο ομάδες μετά το παιγνίδι του Σαββάτου θα αναμετρηθούν και πάλι στον ίδιο γήπεδο την ερχόμενη Τρίτη για την διοργάνωση του κυπέλλου κι αυτό το γεγονός κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και τις δύο μονομαχίες.

Στο αντίστοιχο περσινό παιγνίδι οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1 με το γκολ του Καστρακίου να σημειώνεται από τον Βασίλη Αλμπάνη.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Μικρό Κεφαλόβρυσο αγωνίζονται αρκετοί παίκτες που πέρασαν από το Καστράκι όπως οι Χ. Σίμος, Γ. Σίμος, Μαυρίκος, Γκουζιώτης, Παπαστεριάδης και Μητσιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here