Το Καστράκι ανακοίνωσε προπονητή τερματοφυλάκων και τους τερματοφύλακες

0
216

Το Δ.Σ. του ΑΟ Βράχου Καστρακίου έπιασε δουλειά και στήνει με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων την ανέλαβε ο Άκης Αγγέλης, ενώ ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα οι τερματοφύλακες Γιάννης Μπόμπολας και Νίκος Πολύζος.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων

Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Άκης Αγγέλης ο οποίος ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του ΑΣ Μετέωρα, αγωνίστηκε στην ανδρική τους ομάδας, αγωνίστηκε επίσης στο Καστράκι, στη Σαρακίνα, στην Κρύα Βρύση και πέρυσι υπερασπίζονταν την εστία των Σαραγίων.

Οι “φύλακες άγγελοι” της εστίας

Οι τερματοφύλακες της νέας σεζόν θα είναι οι Γιάννης Μπόμπολας και Νίκος Πολύζος.

Ο Γιάννης Μπόμπολας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κρύα Βρύση, στη συνέχεια ήταν στην Ακαδημία Μετεώρων που αγωνίζονταν στην Γ’ Ερασιτεχνική, το 2011-12 πήρε το πρωτάθλημα με τα Μετέωρα, αγωνίστηκε στην Δ’ Εθνική την επόμενη σεζόν και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Κρύα Βρύση και τα τελευταία χρόνια υπερασπίζεται την εστία του Καστρακίου. Είναι ένας ποδοσφαιριστής γεννημένος για τη θέση του τερματοφύλακα και μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη από τη θέση αυτή.

Ο Νίκος Πολύζος επίσης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ακαδημία των Μετεώρων, ενώ ήταν και μέλος της ανδρικής ομάδας όταν αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί και σε άλλες γειτονικές ομάδες με τελευταία πριν πάει στο Καστράκι την ομάδα του Βυτουμά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here