Το Καστράκι θα υποδεχθεί τον Πορταϊκό το Σάββατο

0
17

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και η ομάδα του Καστρακίου θα υποδεχθεί τον Πορταϊκό.

Το Καστράκι ύστερα από 6 παιχνίδια καθώς η 7η αγωνιστική δεν έγινε, έχει 3 βαθμούς από το άνευ με τους Παραληθαίους. Από αγωνιστική σε αγωνιστική όμως όλο και βελτιώνει την αγωνιστική του εικόνα και φυσικά θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα τόσο για να βελτιωθεί βαθμολογικά όσο και για να τονωθεί η ψυχολογία της ομάδας.

Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει απέναντι στην ομάδα του Πορταϊκού και φυσικά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Καστρακίου θα κάνουν την προσπάθειά του κι αυτή τη φορά θέλουν να έχουν την τύχη με το μέρος τους κάτι που δεν έχει γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Πορταϊκός από την άλλη πλευρά και φέτος κάνει μία αρκετά καλή πορεία, είναι μία ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και μέχρι τώρα έχει 9 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση ενώ έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Απέναντι στην ομάδα του Καστρακίου θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορέσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here