Το Καστράκι παίζει εκτός έδρας με την Δήμητρα/Απ.

0
29

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και η ομάδα του Καστρακίου θ’ αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Δήμητρα/Απόλλωνα.

Το παιχνίδι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς το Καστράκι μετά τις απώλειες που είχε το τελευταίο διάστημα δεν θέλει να μείνει κι άλλο πίσω από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Δήμητρα/Απ. διαθέτει και φέτος μία νεανική και ανταγωνιστική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Το Καστράκι προέρχεται από την ισοπαλία που παραχώρησε στα Σαράγια και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο πλέον Φήκη. Απέναντι στην Δήμητρα/Απ. θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η Δήμητρα/Απόλλωνας κάνει και φέτος μία αρκετά καλή πορεία και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, έναν δηλαδή πίσω από το τρίτο Μικρό Κεφαλόβρυσο. Από την δική της πλευρά θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Μάλιστα προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 5-1 απέναντι στον Πύργο.

Τα τελευταία πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων

Καστράκι-Ταξιάρχες 2-0

Δήμητρα/Απ.-Πορταϊκός 2-0

Φήκη-Καστράκι 2-1

Κρύα Βρύση-Δήμητρα/Απ. 0-2

Καστράκι-Παραληθαίοι 2-1

Δήμητρα/Απ.-Πηγή 3-0 α.α.

Αγία Μονή-Καστράκι 1-1

Μεγαλοχώρι-Δήμητρα/Απ. 1-1

Καστράκι-Σαράγια 1-1

Δήμητρα/Απ.-Πύργος 5-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here