Το Καστράκι υποδέχεται τα Καλύβια

0
29

Το Σάββατο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής κατά την οποία η ομάδα του Καστρακίου θα υποδεχθεί τα Καλύβια.

Η εβδομάδα για το Καστράκι περιείχε αλλαγές, καθώς την Τετάρτη αποχώρησε ο μέχρι πρότινος προπονητής τους Γιώργος Αλμπάνης ύστερα από 8 σερί χρόνια κι από την επόμενη μέρα ανέλαβε στην θέση του ο Βασίλης Γκούμπλιας.

Ο Βασίλης Γκούμπλιας με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές έχει συνεργαστεί στα Μετέωρα και με μερικούς συνεργάστηκε και στην Κρύα Βρύση, οπότε η προσαρμογή και για τις δύο πλευρές θα είναι σχετικά γρήγορη.

Το Καστράκι μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα απέχει 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Φήκη. Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη για να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα της διαφοράς από την πρωτοπόρο Φήκη.

Τα Καλύβια έχουν στον πάγκο τους, τον προπονητή των Μετεώρων Νίκο Μανούρα και μέχρι τώρα έχουν κάνει ένα σχετικά καλό πρωτάθλημα. Έχουν αρκετούς καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουν επίσης από την πλευρά τους να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου το Καστράκι είχε κερδίσει με 2-1. Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι που είχε γίνει στο γήπεδο της Σαρακίνας τα Καλύβια είχαν κερδίσει με 2-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here