Το πανηγύρι της Λίβερπουλ θα γίνει όταν θα είναι επιτρεπτό

0
8

Με κοινή δήλωση η Λίβερπουλ, η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ, το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ και το Spirit of Shankly, ανέφεραν πως χιλιάδες άνθρωποι πανηγύρισαν στο Pier Head, αγνοώντας τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν λόγω πανδημίας. Γι’ αυτό το λόγο προέτρεψαν όλους τους φιλάθλους των «Reds» να γιορτάσουν με ασφάλεια την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέχρι να μπορούν όλοι μαζί να… ξεχυθούν στους δρόμους.

Αναλυτικά:

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, ο σύλλογος Λίβερπουλ, η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ, το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ και το Spirit of Shankly συνεργάστηκαν για να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους ότι η περιοχή εξακολουθεί να επηρεάζεται δυσανάλογα από την πανδημία COVID-19 και ζητά από τους ανθρώπους να γιορτάσουν με ασφάλεια τη νίκη του τίτλου της Premier League .

Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στο Pier Head την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ορισμένοι επέλεξαν να αγνοήσουν την κοινωνική απομακρυσμένη καθοδήγηση και να διακινδυνεύσουν τη δημόσια ασφάλεια.

Η πόλη μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίση δημόσιας υγείας και αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη. Ο πιθανός κίνδυνος μιας δεύτερης αιχμής του COVID-19 εξακολουθεί να υπάρχει και πρέπει να συνεργαστούμε για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα αναιρέσουμε όλα όσα έχουν επιτευχθεί ως περιοχή κατά τη διάρκεια του lockdown. 

Όταν είναι ασφαλές να το κάνουμε, όλοι θα συνεργαστούμε για να οργανώσουμε μια παρέλαση νίκης όταν όλοι μπορούν να έρθουν μαζί για να γιορτάσουν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ασφάλεια της πόλης μας και των ανθρώπων μας εξακολουθεί να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here