Το πιο πιθανό είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με ματς χωρίς θεατές

0
27

Για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που έχει μπει στον… πάγο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων «Νέα Τηλεόραση», υπογραμμίζοντας ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι η συνέχιση και ολοκλήρωσή του κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα ο υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε ότι στόχος είναι, μεταξύ άλλων, να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες οι απώλειες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

«Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου. Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

»Εγώ το βλέπω αυτό πολύ πιθανό. Κι εφόσον εδραιωθεί περισσότερο αυτό το σενάριο σε επίπεδο UEFA, δεν βλέπω τον λόγο να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα, όπου είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα» είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Αυγενάκης.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here