Το πλάνο για την επανεκκίνηση της κολύμβησης

0
20

Το πλάνο για την επανεκκίνηση των 6 αθλημάτων της (κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική, τεχνική, καταδύσεις, open water) μετά από τη λαίλαπα του κορονοϊού δημοσιοποίησε η ΚΟΕ.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας περιμένουν από την πολιτεία ν’ ανοίξει τα κολυβητήρια και θα ξεκινήσει τους αγώνες της σ’ όλα τα σπορ τον Ιούλιο ενώ θα ολοκληρώσει τον Σεπτέμβριο.

Ειδικά για την κολύμβηση καταλυτική ημερομηνία για το άνοιγμα των εγκαταστάσεων είναι η 30η Ιουνίου. Όσο αφορά την υδατοσφαίριση η ΚΟΕ θέλει να τελειώσει την κανονική περίοδο στην Α1 Ανδρών (4 αγωνιστικές απομένουν) και τα σωματεία θα αποφασίσουν εάν θέλουν ή όχι πλέι οφ.

Η δράση θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Επίσης θέλει να τελειώνει με λιγότερους αγώνες το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και μετά να διεξαχθεί και το Κύπελλο.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, η 30ή Αυγούστου και με την προϋπόθεση ότι έως τις 30 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει τα Κολυμβητήρια για χρήση από τα σωματεία.

Τα πρωταθλήματα (Age Group – Εφήβων / Νεανίδων & Εθνικό), θα διεξαχθούν ανά Περιφέρεια

και στη συνέχεια θα ενοποιηθούν οι επιδόσεις τους.

Το Εθνικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί μία (1) εβδομάδα μετά το πρωτάθλημα Κατηγοριών.

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Πρόθεση της ΚΟΕ η αγωνιστική δράση να γίνει το τρίμηνο Ιούλιος – Σεπτέμβριος, με τη βασική προϋπόθεση όλα τα κολυμβητήρια να επαναλειτουργήσουν ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα.

*Α1 Ανδρών: Τρεις (3) πρώτες εβδομάδες Ιουλίου

*Α2 Ανδρών: Τρεις (3) πρώτες εβδομάδες Ιουλίου

*Β’ Γυναικών: Τρεις (3) τελευταίες εβδομάδες Ιουλίου

*Β’ & Γ’ Ανδρών: Σεπτέμβριος – Οκτώβριος

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here