Το προηγούμενο ματς στο “Π. Μαγουλάς” και η προϊστορία με τον Μαγνησιακό

0
37

Τα Μετέωρα για την 6η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος προβιβασμού των πρωταθλητών των ενώσεων αύριο Κυριακή 4 Ιουνίου θ’ αγωνιστούν στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” της Νέας Ιωνίας Βόλου απέναντι στον Μαγνησιακό.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα δεν θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” που αποτελεί ιστορική έδρα της Νίκης Βόλου.

Είχε αγωνιστεί ξανά όταν ήταν γήπεδο με χόρτο την αγωνιστική περίοδο 2001-02 για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος απέναντι στην Νίκη Βόλου.

Τα Μετέωρα τότε ως κυπελλούχοι της ΕΠΣ Τρικάλων είχαν πάρει μέρος στο τότε κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος όπου στον πρώτο γύρο είχαν αποκλείσει την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 και στον δεύτερο το Βελούχι με 3-0 επίσης.

Στον τρίτο γύρο αγωνίστηκαν με την Νίκη Βόλου που τότε αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική και μάλιστα είχε πάρει τη άνοδο για την επαγγελματική τότε Γ’ Εθνική.

Τα Μετέωρα παρά την πολύ καλή εμφάνιση που είχαν κάνει είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-0 και είχαν αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Με τον Μαγνησιακό τα Μετέωρα είχαν αγωνιστεί τελευταία φορά την αγωνιστική περίοδο 2003-04 όπου στο παιχνίδι που είχε γίνει στην Καλαμπάκα είχαν κερδίσει με 3-1.

Το 1-0 είχε γίνει από τον Θώμο στο 30′, ο Καρτάλης είχε ισοφαρίσει στο 80′, αλλά τα Μετέωρα με τέρματα του Χαϊταλή στο 83΄και Θώμου στο 88′ είχαν πάρει τη νίκη.

Στο παιχνίδι του Βόλου τα Μετέωρα είχαν νικήσει επίσης με 3-1 με τέρματα των Κ. Τάτσιου, Σωτηρίου και Τάκου. Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι είχαν αγωνιστεί με 7 παίκτες κάτω των 20 ετών (οι δύο ήταν υποχρεωτικοί βάση προκήρυξης).

Μετέωρα και Μαγνησιακός είχαν αναμετρηθεί και την αγωνιστική περίοδο 1986-87 όπου στο παιχνίδι της Καλαμπάκας είχαν φέρει 1-1, ενώ στο Βόλο η ομάδα του Μαγνησιακού είχε κερδίσει με 3-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here