Το Wimbledon 2021 θα έχει θεατές

0
7

Ευχάριστα είναι τα νέα για το Wimbledon 2021. Δεν είναι μόνο ότι μετά από την ακύρωση του το 2020 λόγω του covid-19 επιστρέφει αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει και 100% πληρότητα στις εξέδρες!

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι μετά από τις 17/5 επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα και στα στάδια και θα μπορούν να “φιλοξενηθούν” έως και 10.000 θεατές ανά αγώνα. 

Το Wimbledon είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Ιούνιο και οι διοργανωτές κάνουν αισιόδοξες προβλέψεις.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις τελευταίες ανακοινώσεις. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί με την κυβέρνηση και με τις ομοσπονδίες και έχουμε τη φιλοδοξία να έχουμε ξανά κόσμο στο τουρνουά μας το καλοκαίρι.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την διεξαγωγή του τουρνουά κάτω από όλα τα πιθανά σενάρια, για πληρότητα στο 100%, για μειωμένη πληρότητα ή ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ενεργήσουμε γρήγορα σε κάθε περίπτωση και να είμαστε ευέλικτοι, ανάλογως με το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Ο εμβολιασμός είναι πολύ ελπιδοφόρος, αλλά πιστεύουμε και ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αυτή τη στιγμή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά διεξήχθη το 2019 με νικητή τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here