Μετά από τρία αποτυχημένα αποτελέσματα το περασμένο Σάββατο ήρθε η πρώτη φετινή επιτυχία για την ομάδα της Κρύας Βρύσης η οποία επικράτησε του Αγίου Οικουμένιου με 3-0.
Το κακό αφού είχε τριτώσει μετά τις τρεις ήττες ήταν αδύνατο να συνεχιστεί έτσι και η ομάδα του Δημήτρη Αγγέλη πήρε το πρώτο τρίποντο για τον τρέχον πρωτάθλημα.
Η Κρύα Βρύση την πρώτη αγωνιστική παρά το ότι είχε προηγηθεί γνώρισε την ήττα στο τέλος από την Λυγαριά και μάλιστα από το σημείο του πέναλτι, την δεύτερη αγωνιστική το Δενδροχώρι ήταν κατά πολύ ανώτερο, ενώ στο ματς με το Κεφαλόβρυσο ήταν άτυχη καθώς είχε δοκάρι κι ευκαιρίες, αλλά είχε ηττηθεί με 1-0.
Αυτή τη φορά όμως η Κρύα Βρύση ήταν πιο συγκεντρωμένη, πιο αποφασισμένη και κατάφερε και πήρε μία σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ουσιαστικά με την επιτυχία αυτή επέστρεψαν και τα χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι έβλεπαν η προσπάθεια όλων μέχρι τώρα να μην είχε αντίκρυσμα όσον αφορά τα αποτελέσματα.
Η Κρύα Βρύση όμως άφησε πίσω της αυτό το αποτέλεσμα και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι εκτός έδρας με το Πρίνος στο οποίο θα πάει με άλλη ψυχολογία τώρα.