Χρήστος Αλμπάνης: “με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ”

0
20

O Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την ανανέωση του συμβολαίου του και όσα προηγήθηκαν, το μέλλον του, την ΑΕΚ και τη Λαμία.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2024. “Έγινε αυτό που ήθελα, ήταν προσωπική μου θέληση, με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ και θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του συλλόγου”.

Ήρθα σε μια προσωπική επαφή με τους αρμόδιους φορείς της ΑΕΚ και πήγαν όλα καλά για να βρούμε την επιθυμητή συμφωνία” θα πει ο Έλληνας άσος για να προσθέσει: “Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να πειστώ, δεν μπορώ να πω ποιος, είναι προσωπικό”.

Ο Χρήστος Αλμπάνης αναφερόμενος στα τελευταία αποτελέσματα της Ένωσης θα πει μεταξύ άλλων: “Τα λόγια έχουν κουράσει. Έχουμε κουράσει τους πάντες, δεν θέλουμε να λέμε πολλά, αλλά να το αποδείξουμε με πράξεις”.

Επίσης ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε για την επιστροφή του Χιμένεθ στην ΑΕΚ λέγοντας ότι είναι ένας προπονητής που ξέρεις τις λεπτομέρειες της ομάδας και ήταν η καλύτερη λύση για τη στιγμή αυτή.

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες στην θέση του, ανέφερε πως ο ανταγωνισμός μπορεί να κάνει και τον κάθε παίκτη καλύτερο καθώς θα δουλεύει έτσι ακόμα περισσότερο.

Και τέλος μίλησε και για την έναρξη της Super League 2 τονίζοντας ότι αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο και θα έπρεπε να γίνει από καιρό, προσθέτοντας ότι τώρα έχει σειρά να ξεκινήσει και η Football League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here