Χρήστος Αυγέρος: “απέναντι στο Καστράκι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας”

0
167

Το Καλαμπακιώτικο “clasico” ανάμεσα στην ομάδα του Καστρακίου και των Μετεώρων θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Καστρακίου και η συγκυρία φέρνει τις δύο ομάδες στις θέσεις 1-2 του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Τρικάλων με το Καστράκι να προπορεύεται κατά ένα βαθμό.

Πέρα από τα προγνωστικά και τις αναλύσεις που πρόκειται να γίνουν σημασία έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως αντιμετωπίζουν το παιχνίδι οι δύο προπονητές των ομάδων.

Ο Χρήστος Αυγέρος από πλευράς Μετεώρων  μιλά σήμερα στο sportskalampaka.gr και μας βάζει στο κλίμα το πως αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του.

sportskalampaka.gr

Ας παρουσιάσουμε τι ακριβώς μας δήλωσε:

Πως αντιμετωπίζεται ως ομάδα το ματς με το Καστράκι το οποίο αποτελεί εκτός από Καλαμπακιώτικο ντέρμπι και ντέρμπι κορυφής του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας;

– Για εμάς είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος εκτός έδρας, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δεδομένου της δυναμικής του αντιπάλου. Εμείς ετοιμαζόμαστε όπως για κάθε παιχνίδι, δεν αλλάζει η καθημερινή μας ρουτίνα όσον αφορά τον τρόπο δουλειάς και προετοιμασίας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εμφανιστούμε όπως πρέπει και μετά το τέλος του αγώνα θα κάνουμε το ταμείο μας.

sportskalampaka.gr

Το αποτέλεσμα του αγώνα πιστεύεις θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

– Σε καμία περίπτωση δεν θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς υπάρχει ακόμη ένας ολόκληρος γύρος ενώ με τον συγκεκριμένο αντίπαλο θα ξαναπαίξουμε. Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν προδικάζει τίποτα, απλά όποια ομάδα κερδίσει θα πάρει ένα boust για την συνέχεια.

sportskalampaka.gr

Είσαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έγιναν κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την ομάδα σου;

– Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος σε απόλυτο βαθμό, ήταν στόχος μας να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές των οποίων η αξία είναι υψηλού επιπέδου και τα παιδιά που ήρθαν είναι ένα προς ένα. Πετύχαμε απόλυτα τους στόχους που είχαμε βάλει, νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε ώστε να ενισχυθούμε ουσιαστικά.

sportskalampaka.gr

Πως χαρακτηρίζεις την πορείας της ομάδας σου μέχρι τώρα;

– Απόλυτα ικανοποιητική, παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερη, καταφέραμε και κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με την Λυγαριά. Νομίζω ότι η ομάδα είναι αρκετά καλή για τον σκοπό που φτιάχθηκε, έχει δυναμώσει πλέον και νομίζω ότι κάτι καλό κάνει την φετινή περίοδο.

sportskalampaka.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here