200 ματς σε ζωντανή κάλυψη θα παρακολουθήσουν στην Premier League

0
11

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail αποκαλύπτει πως οι ποδοσφαιρικές Αρχές ψάχνουν να βρουν τρόπο να διεξάγονται όλα τα ματς διαφορετικές ημέρες, προκειμένου καθημερινά να προβάλλονται όλα τα παιχνίδια live είτε από την τηλεόραση, είτε ελεύθερα από το διαδίκτυο μέσω του Youtube των SkySports και BT Sport.

Το σενάριο αυτό αφορά τα 200 παιχνίδια των Premier League και Τσάμπιονσιπ αυτή τη στιγμή, αφού το μέλλον των League One και League Two κάθε άλλο παρά βέβαιο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή τη στιγμή.

Εφόσον η βρετανική κυβέρνηση ανάψει και το πράσινο φως για να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα από τις αρχές Ιουνίου και μετά, όπως ορίζει και το Project Restarτ, δεδομένα θα υπάρξει μέριμνα ώστε τα ματς να μπορεί ο κόσμος να τα χαρεί τηλεοπτικά στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας.

Σημειώνεται πως την προσεχή Δευτέρα θα κριθούν – πιθανότατα – όλα για τη συνέχιση της φετινής Premier League, τις ημερομηνίες που θα οριοθετήσουν τη διάρκεια των αγώνων και των εναπομείναντων αγωνιστικών και τη συμφωνία που θα γίνει με όλα τα κλαμπ αναφορικά με τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here