Το Καστράκι κατάφερε και πέρασε με μεγάλη σ’ έκταση νίκη καθώς στο γήπεδο της Πύλης νίκησε με 5-1 τον Πορταϊκό για την 2η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Το Καστράκι μπορεί να πέτυχε 5 τέρματα, αλλά και οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές στιγμές, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μιχάλης Ζαρόπουλος έκανε πολλές και σημαντικές αποκρούσε.
Αφού στα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Πορταϊκού σκόνταψαν πάνω στον Ζαρόπουλο στο 8′ ο Βασίλης Αλμπάνης έβαλε το Καστράκι μπροστά στο σκορ.
Λίγο αργότερα στο 12′ ο Αλέξανδρος Αλμπάνης αυτή την φορά πέτυχε το 0-2.
Το 0-3 έγινε και πάλι από τον Βασίλη Αλμπάνη στο 29′ και μάλιστα αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Β. Αλμπάνης στο 64′ σημείωσε το 0-4 κάνοντας παράλληλα και προσωπικό χατ-τρικ.
Στο 89′ ο Πορταϊκός μείωσε με τον Ζαρίδα με τον Λευτέρη Μπαούτη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα της νίκης για το Καστράκι διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ (Δ. Σαργιώτης): Διογένης, Σοφοκλέους, Τζουβάρας(65’ Ζαρίδας), Βαγενάς. Γ, Τσουκαλάς(65’ Κωνσταντούλας), Αλεξίου, Κλαϊντι(46’ Ρούσας), Κωνσταντάκος, Μανώλης, Πανάγος, Χριστοφή.
ΚΑΣΤΡΑΚΙ (Λ. Σακελλαρίδης): Ζαρόπουλος, Μπλούτσος, Γιάννης (46′ λόγω τρ. Κοτόρι), Α. Μπαλογιάννης, Ν. Μπαλογιάννης, Α. Μπαούτης (75′ Παπαχρήστος), Ε. Μπαούτης, Α. Αλμπάνης, Β. Αλμπάνης (80′ Κρίτσας), Σαμούτης, Σινάι (82′ Πλακιάς).












