Το Καστράκι πέρασε με νίκη 5-1 από την Πύλη

0
96

Το Καστράκι κατάφερε και πέρασε με μεγάλη σ’ έκταση νίκη καθώς στο γήπεδο της Πύλης νίκησε με 5-1 τον Πορταϊκό για την 2η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το Καστράκι μπορεί να πέτυχε 5 τέρματα, αλλά και οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές στιγμές, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μιχάλης Ζαρόπουλος έκανε πολλές και σημαντικές αποκρούσε.

Αφού στα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Πορταϊκού σκόνταψαν πάνω στον Ζαρόπουλο στο 8′ ο Βασίλης Αλμπάνης έβαλε το Καστράκι μπροστά στο σκορ.

Λίγο αργότερα στο 12′ ο Αλέξανδρος Αλμπάνης αυτή την φορά πέτυχε το 0-2.

Το 0-3 έγινε και πάλι από τον Βασίλη Αλμπάνη στο 29′ και μάλιστα αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Β. Αλμπάνης στο 64′ σημείωσε το 0-4 κάνοντας παράλληλα και προσωπικό χατ-τρικ.

Στο 89′ ο Πορταϊκός μείωσε με τον Ζαρίδα με τον Λευτέρη Μπαούτη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα της νίκης για το Καστράκι διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ (Δ. Σαργιώτης): Διογένης, Σοφοκλέους, Τζουβάρας(65’ Ζαρίδας), Βαγενάς. Γ, Τσουκαλάς(65’ Κωνσταντούλας), Αλεξίου, Κλαϊντι(46’ Ρούσας), Κωνσταντάκος, Μανώλης, Πανάγος, Χριστοφή.

ΚΑΣΤΡΑΚΙ (Λ. Σακελλαρίδης): Ζαρόπουλος, Μπλούτσος, Γιάννης (46′ λόγω τρ. Κοτόρι), Α. Μπαλογιάννης, Ν. Μπαλογιάννης, Α. Μπαούτης (75′ Παπαχρήστος), Ε. Μπαούτης, Α. Αλμπάνης, Β. Αλμπάνης (80′ Κρίτσας), Σαμούτης, Σινάι (82′ Πλακιάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here