Η Ίντερ Ντ’ Εσκαλδές ήταν καλύτερη μέσα στην έδρα της Βέλεζ, πήρε την ισοπαλία 1-1 και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της επόμενη εβδομάδας για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο.
Σο 17ο λεπτό ο Πρσες έκανε τραγικό λάθος και ο Μπερλάνγκα σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 34’ η Ίντερ πάγωσε το «Stadion Grbavica». Ο Ζαν Λουκ έβγαλε τη σέντρα και ο Λόπεθ Έλο έγραψε το 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Στο 47ο λεπτό ο Μουνιόθ είπε όχι σε σουτ του Μουγιάν από τα 15 μέτρα ενώ στο 57’ το μακρινό σουτ του Χάσκιτς πέρασε μόλις έξω, όπως και το διαγώνιο πλασέ του Μουγιάν στο 59’.
Τελικά στο 65ο λεπτό οι δύο παίκτες που μπήκαν τρία λεπτά νωρίτερα, συνδυάστηκαν για να έρθει η ισοφάριση για τη Βέλεζ. Ο Όρετς έβγαλε από δεξιά για τον Λόχαν κι εκείνος με σουτ έγραψε το 1-1, με την μπάλα να κοντράρει και σε σώματα.
Στο 68ο λεπτό το σουτ του Γκαγιέγκο τράνταξε το δοκάρι της Βέλεζ ενώ στο 71’ ο Στουρμ έβαλε τη σέντρα και ο Χάσκιτς απείλησε με κεφαλιά. Στο 75ο λεπτό το σουτ του Μουγιάν πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο του Ζαν Λουκ στο 79′ ενώ στο 90+2′ ο Μουνιόθ έσωσε μετά από σουτ του Γέβτοβιτς.
ΒΕΛΕΖ: Χάντζικιτς, Ισασέγκι (62’ Όρετς), Χρκατς, Οκέκε, Στουρμ, Πρσες (77’ Γέβτοβιτς), Χαλίλοβιτς (62’ Λόχαν), Σίκαλο, Μουγιάν, Μλίναριτς (46’ Χάσκιτς), Σούλιτς (87’ Μπάιριτς)
ΙΝΤΕΡ: Μουνιόθ, Γκαγιέγκο, Καμπαγέ, Φεχέρ, Πουέντες (84’ Σάντσεθ), Τόρες (64’ Ντε Λα Τόρε), Λόπεθ Έλο (51’ Μπουχαρμά), Μπερλάνγκα (64’ Μαρτίνεθ), Αλόνσο, Ζαν Λουκ (84’ Αντρέου), Γκ.Λόπεθ.

















