Διεθνή: Μαρέσκα τέλος από την Τσέλσι

0
26

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Έντσο Μαρέσκα. Πρόκειται για μια δραματική εξέλιξη για τον Ιταλό, ο οποίος ανακηρύχθηκε προπονητής του μήνα Νοεμβρίου, πριν ο σύλλογος κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός, ο οποίος εντάχθηκε στους «Μπλε» το 2024, αφού οδήγησε τη Λέστερ σε άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφήνει τους Λονδρέζους 18 μήνες μετά.

Ο Μαρέσκα τελικά οδήγησε την ομάδα του Λονδίνου στην πρόκριση στο Champions League με μια τέταρτη θέση, ενώ κέρδισε το τρόπαιο του Conference League και τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, στην πρώτη του σεζόν με μια νεανική, αλλά ακριβά δομημένη ομάδα.

Η κακή πορεία τον Δεκέμβριο κι ένα ασυνήθιστο ξέσπασμα από τον Ιταλό έφεραν το τέλος της συνεργασίας.

«Η Τσέλσι και ο προπονητής Έντσο Μαρέσκα χώρισαν», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωσή της. «Με βασικούς στόχους να μην έχουν ακόμη επιτευχθεί σε τέσσερις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόκρισης στο Champions League, ο Έντσο και η ομάδα πιστεύουν ότι μια αλλαγή δίνει στο σύλλογο την καλύτερη ευκαιρία να επαναφέρει τη σεζόν σε καλό δρόμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here