Στο ψητοπωλείο “Βάκης” για δείπνο τα Μετέωρα

0
72

Η ομάδα των Μετεώρων αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση δείπνησε όλη μαζί στο Ψητοπωλείο “Βάκης” που βρίσκεται στην Καλαμπάκα.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος και παλαιός ποδοσφαιριστής των Μετεώρων είχε ετοιμάσει ένα πλούσιο δείπνο για τους συντελεστές της ομάδας συνοδευόμενο από πλούσια κι εκλεκτά εδέσματα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας αποτελούμενο από τα μέλη της διοίκησης τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές πέρασαν ορισμένες χαλαρές στιγμές μακριά από το άγχος των προπονήσεων και των αγώνων.

Στην ποδοσφαιροκουβέντα που συνόδευε το δείπνο αναλύθηκαν διάφορα τρέχοντα ζητήματα, όπως επίσης και για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που περιμένουν την ομάδα.

Η διοίκηση αλλά και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Μετέωρα ευχαριστούν τον Βάκη Παπαχρήστο για την προσφορά του δείπνου και για την άψογη φιλοξενία του τόσο από τον ίδιο όσο κι από το προσωπικό του καταστήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here