«Έβρεξε» γκολ στο «Monterrey Stadium»! Η Σουηδία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, συνέτριψε με 5-1 την Τυνησία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα νοκ-αουτ της διοργάνωσης.
Το 1-0 έγινε από τον Αγιάρι που έχει και καταγωγή από την Τυνησία στο 7′ και στο 30′ ο Ισάκ έκανε το 2-0 με την Τυνησία να μειώνει με τον Ρέκικ στο 43′.
Ο Γιόκερες στο 59′ πέτυχε το 3-1 και στο τέλος η Σουηδία με τον Σβάνεμπεργκ στο 84′ και Αγιάρι στο 96′ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Σουηδία: Νόρντφελντ, Χίεν, Λίντελεφ, Λάγκερμπιλκε, Μπέρνχαρντσον (90+1′ Σβένσον), Κάλστρομ (84′ Σβάνμπεργκ), Αγιάρι, Γκούντμουντσον (65′ Στράουντ), Νίγκρεν (65′ Μπέργκβαλ), Ίσακ (90+1′ Ελάνγκα), Γκιόκερες
Τυνησία: Τσαμάκ, Βαλερί (72′ Μαχμούντ), Ρεκίκ, Ταλμπί, Μπεν Χαμιντά, Σκίρι (Αχουρί), Κεντίρα (Γκαμπρί), Σλιμανέ (84′ Χαουάτ), Χάνιμπαλ, Αμπντί, Σαάντ (72′ Τουνεκτί)











