Super League: το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

0
0

Ορίστηκαν από τη διοργανώτρια Αρχή οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων της πρεμιέρας του Ελληνικού Πρωταθλήματος, για την αγωνιστική περίοδο 2026-27.

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Αυγούστου.

τα παιχνίδια με τα οποία θα ανοίξει η αυλαία του νέου πρωταθλήματος, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχεται στην «allwyn Arena» τον νεοφώτιστο Ηρακλή που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 14 χρόνια (22/8, 20:00), ενώ την ίδια ώρα η έτερη νεοφώτιστη Καλαμάτα, υποδέχεται τον Άρη στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η ημέρα κλείνει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 22:00.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται την Κυριακή, με τον Κυπελλούχο Ελλάδας ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Βόλο (23/8, 19:30). Ακολουθούν δύο αναμετρήσεις στις 21:00, στις οποίες ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Παναθηναϊκός την Κηφισιά, ενώ η αυλαία της 1ης αγωνιστικής πέφτει στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να τίθεται αντιμέτωπος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Σάββατο 22/8

20.00 ΑΕΚ-Ηρακλής

20.00 Καλαμάτα-Άρης

22.00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Κυριακή 23/8

19.30 ΟΦΗ-Βόλος

21.00 Παναθηναϊκός-Κηφισιά

21.00 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

21.30 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here