Διεθνή: ρήξη χιαστού ο Κβαρατσχέλια

0
17

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-2 της Μπαρτσελόνα, στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, αλλά η εντυπωσιακή επικράτηση της επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς των Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Ουσμάν Ντεμπελέ και Μαρκίνιος.

Ο τραυματισμός του Γεωργιανού σταρ είναι ο πιο σοβαρός, καθώς σε διεκδίκηση της μπάλας με τον δεξιό μπακ της Μπαρτσελόνα, Χάβι Εσπάρτ, υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης ο Κβαρατσχέλια θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη (22/10) και θα μείνει περίπου τέσσερις μήνες εκτός δράσης.

Ο Ντεμπελέ από την πλευρά του υπέστη θλάση στον δεξί οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός αγώνων για τρεις εβδομάδας, όπως και ο Βραζιλιάνος αρχηγός των Παριζιάνων, ο οποίος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here