Το ερχόμενο Σάββατο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας τα Μετέωρα θα υποδεχθούν τον Πορταϊκό.
Το παιχνίδι θα γίνει στο Στάδιο Καλαμπάκας και αποτελεί το ντέρμπι της αγωνιστικής.
Τα Μετέωρα μετά την νίκη τους με 3-0 απέναντι στον Πρίνος την περασμένη Τρίτη έφτασαν τους 15 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Απέναντι στον Πορταϊκό θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη και να τον πλησιάσουν στην βαθμολογία αφού αυτή την στιγμή είναι στην πρώτη θέση.
Ο Πορταϊκός που την περασμένη αγωνιστική είχε ρεπό προέρχεται από την νίκη που είχε πετύχει με 1-0 απέναντι στο Παλαιομονάστηρο την 6η αγωνιστική. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπως είναι λογικό αφού είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμολογικές απώλειες. Απέναντι στα Μετέωρα θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να συνεχίζει την καλή του πορεία.
Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και το καλοκαίρι σε φιλικό παιχνίδι και είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1. Επίσης στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι του πρωταθλήματος τα Μετέωρα είχαν κερδίσει με 1-0.












