Τη δεύτερη βαθμολογική της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα είχε η πρωτοπόρος Μαρκό, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν που είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα αυτόν. Στο 13′ η προσπάθεια του Μπαρμπόσα βρήκε στο δοκάρι του Έξαρχου.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι γκολ με το σουτ του Δρίτσα στο 67’. Ισοφάρισε το Μαρκό με το σουτ του Μιούλερ στο 72ο λεπτό. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος.
Πέρασε με νίκη από την Χρυσούπολη ο Αστέρας Β’
Ο Αστέρας Β’ προηγήθηκε στο 40′ όταν ο Συνολάκης με σουτ σημείωσε το 0-1. Ο Νέστος έκανε το 1-1 μετά από εκτέλεση πέναλτι του Σέα στο 77’. Ωστόσο ο Αστέρας στο 90+3′ με σουτ του Κόλα έγινε το τελικό 1-2.
Ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε τον Πύργο 4-2
Σ’ ένα φοβερό ματς, ο ΠΑΟΚ Β’ μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός και την ισοπαλία με τη Ζάκυνθο εντός, πέρασε από την έδρα του Πύργου με τεσσάρα. Σκόρερ και των τεσσάρων τερμάτων του Δικεφάλου ο Στύλος! Στο 27′ έκανε το 0-1 και στο 30′ το 0-2. Ο Εραμούσπε στο 34′ μείωσε με πέναλτι και στο 37′ ο Μούσια ισοφάρισε με κεφαλιά.
Στο 45’+1′ ο Στύλος με πέναλτι έκανε το 2-3 και στο 58′ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 4-2.
Στο 92′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λεμονή.
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2:
Πανσερραϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς 2-1
Πανθρακικός – ΑΕΛ 0-3
Ολυμπιακός Β’ – Ελλάς Σύρου 2-4
Καλλιθέα-Πανιώνιος 2-0
Νέστος Χρυσούπολης – Αστέρας Β’ 1-2
Αναγέννηση Καρδίτσας – Μαρκό 1-1
Πύργος – ΠΑΟΚ Β’ 2-4
Ζάκυνθος – Νίκη Βόλου 9/11
Η βαθμολογία
- Μαρκό 26
- Athens Kallithea 20
- ΑΕΛ 19
- Πανιώνιος 17
- Ελλάς Σύρου 16
- Νίκη Βόλου 14 -9αγ.
- Πανσερραϊκός 13
- Πανθρακικός 13
- Αστέρας Τρίπολης Β’ 13
- Αναγέννηση Καρδίτσας 12
- ΠΑΟΚ Β’ 12
- Πύργος 9
- Νέστος Χρυσούπολης 8
- Απόλλων Καλαμαριάς 8
- Ολυμπιακός Β’ 6
16. Ζάκυνθος 4 -9αγ.











