Conference League: ο Ολυμπιακός άλωσε το Βίλα Παρκ, 4-2 την Άστον Βίλα

0
18

Ο Ολυμπιακός με μία μυθική εμφάνιση διέλυσε 4-2 την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 17ο λεπτό! Ο Ελ Κααμπί βρέθηκε τετ α τετ, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τσικίνιο με το τακουνάκι.

Στο 28′ ύστερα από κλέψιμο του Ρέτσου, ο Τσικίνιο με τακουνάκι μοίρασε στον Ποντένσε, ο οποίος με απίστευτη μεταβίβαση βρήκε τον Ελ Κααμπί στην περιοχή, έστρωσε την μπάλα μπροστά του με το κεφάλι και πλάσαρε τον Όλσεν, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η Άστον Βίλα μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κας πήρε μέτρα από τα δεξιά, μοίρασε στον Ντιαμπί, ο οποίος βρήκε στα δεξιά της περιοχής τον Γουότκινς, ο οποίος πλάσαρε τον Τζολάκη για το 2-1.

Στο 53′ ο Ντιαμπί ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Ολυμπιακός με πέναλτι του Ελ Κααμπί στο 56′ πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ.

Στο 67′ ο Έσε έκανε με σουτ το 2-4, ενώ η Άστον Βίλα έχασε πέναλτι με τον Ντάγκλας Ρουίζ στο 85′.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here