Europa League: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ

0
19

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμάντ Ντιαλό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο «Ολντ Τράφορντ», σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League. Νίκη που ήταν η πρώτη για τους «κόκκινους διάβολους» μετά από τρεις σερί ισοπαλίες και που, παράλληλα, άφησε τους Θεσσαλονικείς με μόλις ένα βαθμό στη διοργάνωση.

Ο Ντιαλό σκόραρε με το κεφάλι στο 50’ και με όμορφο πλασέ στο 77’ για την ομάδα του – υπηρεσιακού μέχρι την έλευση του Ρούμπεν Αμορίμ – Ρουντ φαν Νίστελροϊ, αλλά ενδιάμεσα ο Ταρίκ Τισουντάλι θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι πολύ καλύτερο, χάνοντας κλασική ευκαιρία – την καλύτερη του ΠΑΟΚ στο ματς. Τα πράγματα, αναφορικά με την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας στην επόμενη φάση του UEFA Europa League έγιναν πολύ πιο δύσκολα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ): Ονάνα, Νταλότ (65′ Μαρτίνες), Λίντελεφ, Έβανς, Μαζράουι, Ουγκάρτε (65′ Έρικσεν), Κασεμίρο, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (65′ Ράσφορντ), Ντιαλό (82′ Μάουντ), Χόιλουντ (90′ Ζίρκζεϊ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κόλι, Μπάμπα, Καμαρά (75′ Ντεσπόντοφ), Σβαμπ (65′ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον (84′ Σορετίρε), Τισουντάλι (65′ Τσάλοφ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here