Super League: νίκες για Άρη, Ολυμπιακό

0
18

Έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες, ο Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας με 2-1 τον Ατρόμητο στο άδειο από κόσμο λόγω τιμωρίας «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος της Super League.

Τα γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Ισπανούς Ούγκο Μάγιο (14’) και Λορέν Μορόν (36’πέν.), με τον Αμρ Ουάρντα (53’πέν.) να μειώνει για τους Περιστεριώτες που, όμως, δεν μπόρεσαν να σώσουν το βαθμό.

Την πέμπτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα του Β’ Γύρου. Κάτι που σημαίνει πως θα διατηρηθεί στην κορυφή και, τουλάχιστον, στο +3 από τους διώκτες του.

Αγιούμπ Ελ Κααμπί (3’), Μπάμπης Κωστούλας (41’) και Ζέλσον Μαρτίνς (66’) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Τβέντε (12/12, 19:45 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης») για την 5η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League. Λίγα πράγματα, ειδικά επιθετικά, από τους Θεσσαλούς που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here