Με διάταξη 4-2-3-1 και τους Στράτο Σβάρνα, Νασίμ Χνιντ δίδυμο στα στόπερ παρατάσσει ο Μανόλο Χιμένεθ την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (04/04, 19:30, Novasports 1HD) για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.
Η ενδεκάδα: Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Σβάρνας, Χνιντ, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Τάνκοβιτς, Γκαρσία, Ολιβέιρα.
Στον πάγκο για την Ένωση: Τσιντώτας, Νεντελτσεάρου, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης, Μαχαίρας, Κοσίδης, Ανσαριφάρντ.
Με διάταξη 3-4-3 και τους Γιαν Εμβιλά, Μαντί Καμαρά δίδυμο στα χαφ παρατάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Στον πάγκο έμειναν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Φορτούνης.
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

















