Super League: ο Άρης νίκησε στις καθυστερήσεις την ΑΕΚ 2-1

0
27

Εντάξει αυτό το πράγμα με την ΑΕΚ παραπάει, η οποία δυστυχώς για τους φιλάθλους αποτελείται από “λούζερ” παίκτες. Κι αν μέχρι τώρα τα εκτός έδρας αποτελέσματα έσωναν κάπως την κατάσταση, τώρα δεν υπάρχουν ούτε αυτά.

Έτσι γνώρισε άλλη μία ήττα με 2-1 από τον Άρη δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις κι ενώ είχε ισοφαρίσει στο 85′. Παράπονα υπάρχουν κι από την διαιτησία, αλλά όταν μια ομάδα είναι καλή δεν μπορεί να την φρενάρει κανείς.

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Ντιαγέ στο 44′, η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Αραούχο στο 85′ για να κάνεις ο Σάκιτς το τελικός 2-1 στο 95′.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ (90’+1 Λόπεθ), Ματίγια, Εντιαγέ (84′ Σάκιτς), Σάσα, Μαντσίνι (84′ Μάνος), Καμαρά, Ιτούρμπε (62′ Γκαρσία).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα (78′ Λε Ταλέκ), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (77′ Ανσαριφάρντ), Σιμάνσκι (85′ Τάνκοβιτς), Σιμόες, Σάκχοφ (46′ Μάνταλος), Γκαρσία (90’+4 Βράνιες), Αραούχο, Τσούμπερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here