Με νίκη συνδυάστηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, όπου το «τριφύλλι» πραγματοποιεί τη χειμερινή του προετοιμασία.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Χάποελ Μπερ Σεβά χάρη στα γκολ των Σαβιέρ (42′), Σιδερά (72′) και Πούγγουρα (82′)
Οι πρωτοπόροι της Super League παρατάχθηκαν απέναντι στον σύλλογο του Ισραήλ με πολλές αλλαγές, σε σχηματισμό 4-3-3.
Ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ να είναι στην άμυνα. Οι Ρούμπεν και Τσόκαϊ ξεκίνησαν στον άξονα και ο Μπερνάρ είναι μπροστά τους.
Οι Σαβιέρ και Κυριόπουλος ήταν στα δύο «φτερά», ενώ ο Καμπετσής βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης.
Στο 27ο λεπτό οι Ισραηλινοί άνοιξαν το σκορ με τον Σελμανί, ωστόσο στο 42′ ο Σαβιέρ ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό. Στο 72′ η ελληνική ομάδα έκανε την ολική ανατροπή με κεφαλιά του Σιδερά, ενώ με τον ίδιο τρόπο έκανε το 3-1 ο Πούγγουρας στο 82′.