Άλλες 4 ανανεώσεις για την ομάδα του Βράχου Καστρακίου

0
128

Βροχή έρχονται οι ανακοινώσεις ανανέωσης της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Καστρακίου αφού κύριο μέλημα της διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας των τελευταίων ετών.

Σήμερα πέρα από τους τερματοφύλακες ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Μπαούτη, Σάκη Μόκα, Βασίλη Νταλούκα και Αλέξανδρο Μπαλογιάννη.

Ο Λευτέρης Μπαούτης  τα τελευταία χρόνια είναι   από τους πλέον βασικούς του παίκτες της ομάδας. Αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ με έφεση στο σκοράρισμα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από πολύ μικρός κι εκτός από τα Καστράκι έχει αγωνιστεί ακόμα στην Δήμητρα/Απόλλωνα και τα Μετέωρα.

Ο Σάκης Μόκας ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία των Μετεώρων κι αφού αγωνίστηκε στην πρώτη τους ομάδα σε τοπικό και Δ’ Εθνική, αγωνίστηκε με τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου στην Δ’ Εθνική, στον ΑΟ Τρίκαλα, στον ΑΣ Τρίκαλα 2011, ξανά στα Μετέωρα, στην Κρύα Βρύση, στην Ασπροκκλησιά όταν ήταν στην Α’ Ερασιτεχνική κι από πέρυσι βρίσκεται στο ρόστερ του Καστρακίου. Είναι από τους πιο ταχύτερους επιθετικούς που υπάρχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ο Βασίλης Νταλούκας ξεκίνησε να παίζει στην Ακαδημία των Μετεώρων, στην Ακαδημία που συμμετείχε στην Γ’ Ερασιτεχνική, αγωνίστηκε στα Μετέωρα σε τοπικό και Δ’ Εθνική, στην Σαρακίνα, πάλι στα Μετέωρα και τα δύο τελευταία χρόνια είναι στο Καστράκι, ενώ είχε κι ένα μικρό πέρασμα από τα Μετέωρα και πάλι.

Ο Αλέξανδρος Μπαλογιάννης ήταν μέλος της Ακαδημίας των Μετεώρων, αγωνίστηκε στην ανδρική τους ομάδα σε διαφορετικές περιόδους, στον Άρη Περιστέρας και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο Καστράκι.

Και οι τέσσερις τους είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here