Άρση Βαρών: προκρίθηκε στου Ολυμπιακούς ο Ιακωβίδης

0
15

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Ιακωβίδης στα 96 κιλά. Η συμμετοχή του Έλληνα πρωταθλητή οριστικοποιήθηκε με επιστολή που απέστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών στην ΕΟΑΒ.

Τα χαρμόσυνα νέα έφεραν πολύ μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ελληνικής Άρσης Βαρών και ο Θοδωρής Ιακωβίδης σφράγισε τη συμμετοχή του στο Τόκιο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας και τον ίδιο τον πρωταθλητή η συμμετοχή στο Τόκιο, καθώς ο νέος τρόπος πρόκρισης είναι ο δυσκολότερος όλων των εποχών, μιας και οι αθλητές συγκέντρωναν βαθμούς τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα δικαιώνει τις προσπάθειες της διοίκησης της ΕΟΑΒ που κατέβαλε έντονες προσπάθειες κόντρα σε διάφορους κινδυνολόγους.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνεχίζει την ελληνική παράδοση στην Άρση Βαρών και πραγματοποίησε τον μεγάλο του στόχο, όπως είχε δηλώσει πολλές φορές.

Παράλληλα δικαιώνει τις ενέργειες της διοίκησης της ΕΟΑΒ που κατέβαλε έντονες προσπάθειες, διαψεύδοντας διάφορους κινδυνολόγους κι έτσι η ελληνική Άρση Βαρών θα συνεχίσει την πολυετή παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here