Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Κελεσίδη

0
42

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα “Νίτσας Λιάπη” στην Καλαμπάκα από τον ΑΣ Μετέωρα η παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, Παναγιώτη Κελεσίδη.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης την είχε ο δημοσιογράφος και μέλος του ΑΣ Μετέωρα, Γιώργος Σιαμουρέλης.

Δύο λόγια την εκδήλωση, αλλά και για τον παλαίμαχο διεθνής ποδοσφαιριστή είπα ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Μετεώρων, αλλά και παλαιός ποδοσφαιριστής Γιώργος Θώμος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάσης Μπουτζιώλης, το μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα Γιώργος Βαβίτσας, αλλά και ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων δρ. Κώστας Φαμίσης.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Κελεσίδης αναφέρθηκε στην τυχαία γνωριμία που είχε με τον Γιώργο Βαβίτσα και κάπως έτσι ξεκίνησε η σκέψη για να οργανωθεί αυτή η εκδήλωση, αφού ο ίδιος έχει οργώσει όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσει το βιβλίο του. Μάλιστα ανέφερε πως η ιδέα της έκδοσης του βιβλίου ήταν ενός φίλου δημοσιογράφου του Στέφανου Δημητριάδη. Επίσης ανέφερε πως ο τίτλος του βιβλίου “το λιοντάρι του θρύλου” ήταν αποτέλεσμα του σήματος της πρώτης του ομάδας του Πανσερραϊκού και του προσωνύμιου του Ολυμπιακού που είναι “θρύλος”.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι αποχώρησε με πίκρα από τον Ολυμπιακό λόγω του τραυματισμού, ότι χάρη στον φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ κ. Πανταζή κατάφερε και ξαναέπαιξε για δύο χρόνια στην Προοδευτική κι ενώ είχε πάθει ρήξη χιαστών και στα δύο πόδια. Αναφέρθηκε επίσης στο πως έγινε τερματοφύλακας, ενώ στάθηκε και σε διάφορα άλλα γεγονότα όπως πως κέρδισε το λαχείο, αλλά και γενικά για την ζωή του γενικότερα. Και κάτι ακόμα που έκανε εντύπωση ήταν όταν ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Γουλανδρής του είχε δώσει μια επιταγή για 600.000 και είχε κάνει λάθος κι έβαλε ένα μηδενικό παραπάνω. Ο Κελεσίδης είπε στην τράπεζα ότι ήθελε μόνο τα 600 χιλιάρικα και στην συνέχεια ο Γουλανδρής του είπε ότι αυτό δεν το περίμενε.

Η  όλη εκδήλωση τελείωσε με ένα 10λεπτο βίντεο που αναφέρονταν στην καριέρα του Παναγιώτη Κελεσίδη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here