Έκλεισε η προετοιμασία των Μετεώρων για το παιχνίδι της Κυριακής

0
53

Η προετοιμασία των Μετεώρων για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Ποταμιάς Ευρυτανίας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε σήμερα με την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας.

Ο προπονητής Νίκος Μανούρας δούλεψε όλη την εβδομάδα αρκετά για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο τα Μετέωρα θα προσπαθήσουν πρώτα απ’ όλα να κάνουν καλή εμφάνιση, να δείξουν ότι η εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής δεν αρμόζει στις δυνατότητές τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνει μια αναδρομή στον πρώτο γύρο και φυσικά να τεθεί ο στόχος για τον δεύτερο κατά τον οποίο θα πρέπει η βαθμολογική συγκομιδή να είναι μεγαλύτερη για να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε από το βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής και ολοκληρώθηκε στο κυρίως Στάδιο όπου εκεί δουλεύτηκαν πιο συγκεκριμένα πράγματα και κυρίως πάνω εκεί που επισήμανε ο προπονητής ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση.

Όσον αφορά πάντα το παιχνίδι της Κυριακής ο Νίκος Μανούρας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κατσαντώνη ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Δία Δίου με δύο κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική απουσίας. Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή ο οποίος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η θέση των Μετεώρων στην βαθμολογία σίγουρα είναι δύσκολη και δεν αξίζει με βάση όσα έχουν δείξει ως τώρα στον πρώτο γύρο, αλλά οι εμφανίσεις τους πρέπει να γίνουν πιο πειστικές και να συνδυάζουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και με νίκες οι οποίες φέρνουν βαθμούς. Οι εντυπώσεις και τα καλά λόγια δεν δίνουν τίποτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here