Είναι από τις ειδήσεις που δεν μπορείς να πιστέψεις καθώς οι αιφνίδιες απώλειες πολύ δύσκολα συνειδητοποιούνται.
Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα όταν πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος του Τρίκαλα Basket Κώστας Σκρέτας. Ένας μπασκετικός παράγοντας ο οποίος είχε καταφέρει είχε καταφέρει να ανεβάσει τρεις ομάδες στην Α1 Basket League, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στον αθλητισμό της περιοχής. Τα Trikala Basket ήταν η μεγάλη του αγάπη, την οποία υπηρέτησε με πάθος μέχρι το τέλος.
Προσωπικά είχαμε συνεργαστεί αρκετές φορές κυρίως σε μπασκετικά τουρνουά και μας έκανε εντύπωση πως κατάφερνε να τα προλαβαίνει όλα, ξεπερνώντας συνήθως τον εαυτό του.
Όσον αφορά τον χώρο του αθλητισμού είχε αγωνιστεί παλαιότερα και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα των Ρογγίων, οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται και γι’ αυτή του την δραστηριότητα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Σκρέτας ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος θα μείνει αξέχαστος.
Το sportskalampaka εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!