Έχασαν έδαφος τα Μετέωρα, αλλά στοχεύουν σε αντεπίθεση

0
54

Τα Μετέωρα έφεραν την τρίτη τους εντός έδρας ισοπαλία την Κυριακή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κι έχασαν κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία.

Αναγκαστικά τους βαθμούς που έχασαν εντός έδρας θα προσπαθήσουν να τους πάρουν στα παιγνίδια που θα δώσουν μακριά από το γήπεδό τους, αρχής γενομένης από το παιγνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Λάρισας.

Όσον αφορά το παιγνίδι με την Τσαριτσάνη η αγωνιστική τους εικόνα ήταν καλύτερη καθώς με την παρουσία του Λουκά στην άμυνα και την παρουσία του Γεωργάκη στο κέντρο λειτούργησαν καλύτερα, στην άμυνα δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα πέρα από ελάχιστες φάσεις, ενώ και το δοκάρι της Τσαριτσάνης ήταν από μακρινό σουτ.

Δημιουργικά τα πήγαν σχετικά καλά αφού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά στην αποτελεσματικότητα υστέρησαν και πάλι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν σκοράρει σε 3 παιγνίδια από τα 7 που έχουν δώσει.

Σκόραραν από μία φορά στα εντός έδρας μας με Στεφανοβίκειο και ΑΕ Καρίτσας και στο εκτός έδρας μας με το Νεοχώρι όπου εκεί μάλιστα πέτυχαν δύο τέρματα φέρνοντας 2-2. Ενώ και στα τρία εκτός έδρας ματς που έχουν δώσει έχουν δεχθεί από δύο τέρματα στο καθένα και σκόραραν μόνο στο παιγνίδι με το Νεοχώρι.

Σ’ ένα πρωτάθλημα δεν μπορείς να μένεις περισσότερο στα παιγνίδια που έχουν γίνει οπότε όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο επόμενο παιγνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης στη Λάρισα.

Τον  Νίκο Μανούρα τον πονοκεφαλιάζει η απουσία του Παναγιώτη Παπαευθυμίου που αποβλήθηκε στο παιγνίδι με την Τσαριτσάνη και μέσα από τις προπονήσεις και τα σχήματα που θα δοκιμάσει θα φανεί ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ενώ σίγουρα η δουλειά θα επικεντρωθεί και στο τελείωμα των φάσεων κάτι που έχει στοιχίσει αρκετά μέχρι τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here