Ήττα στα σημεία για την Κρύα Βρύση

0
51

Ένα γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιγνιδιού έμελε να γράψει την ιστορία του αγώνα ανάμεσα στο Μικρό Κεφαλόβρυσο και την Κρύα Βρύση που βρήκε νικητή το πρώτο με 1-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Καλό και δυνατό παιγνίδι έγινε με τις δύο ομάδες να το παλεύουν αρκετά κι αυτό που τους χώρισε ήταν το γκολ των πρώτων στιγμών του παιγνιδιού.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Παπαστεριάδης ελίχθηκε στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 4′ σουτ του Ούτου για την Κρύα Βρύση πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 12′ ο Κοντοτόλης πέρασε στον Κηρύκο κι αυτός από πολύ πλεονεκτική θέση, σούταρε άουτ. Στο 14′ σουτ του Ε. Μπαούτη από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 23′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Παπαστεριάδης σπρώχθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Τρίμμη. Το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Τέλος για το πρώτο μέρος ο Μανάφας στο 43′ αφύλαχτος σούταρε άστοχα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και είχε λίγες φάσεις. Στο 67′ κεφαλιά του Παπαστεριάδη σταμάτησε στον Βλαχάβα, ενώ η κεφαλιά του Ούτου στο 71′ από κόρνερ του Παππά πέρασε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μανασής με βοηθούς τους Μπάλα και Καλογριά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΙΚ. ΚΕΦ/ΣΟ: Τεντολούρης, Μπιτζάκος (91′ Γ. Σίμος), Μητσιάδης, Γκουζιώτης (78′ Κοθράς), Μανάφας, Παπαστεριάδης (80′ Μάμαλης), Σαχίνι, Χ. Σίμος, Ζαροκώστας, Μπούκας, Μαυρίκος (20′ λόγω τρ. Νικόλαρος).

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Βλαχάβας, Τρίμμης, Κ. Παππάς, Χ. Παππάς,  Π. Τάτσιος, Κηρύκος (78′ Ράτζας), Μ. Ντίνος, Ούτος, Μ. Τάτσιος, Κοντοτόλης, Ε. Μπαούτης (84′ Πινιάρας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here