Ίσως ακυρωθεί η σεζόν υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκα

0
11

Λόγω της ταχύτατης εξάπλωσης του κορονοϊού δεν υπάρχει δράση στην La Liga μέχρι τις 4  Απριλίου με την ελπίδα μέχρι τότε να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να επανέλθουμε στην κανονική ζωή μας, όμως τα σημάδια δεν είναι ευοίωνα και ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας έσπευσε να το καταστήσει σαφές.

Ο Χαβιέρ Τέμπας φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό “Cadena Cope” και εκεί αποκάλυψε πως έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση και με βάση τις εκτιμήσεις για την δράση του κορονοϊού, είναι πολύ πιθανό σενάριο μέσα στις προσεχείς ημέρες να παρθεί απόφαση για ακύρωση της σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας.

“Όλο το Σαββατοκύριακο δούλεψα μέσω τηλεδιασκέψεων και τηλεφωνικών επικοινωνιών με ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς θεσμούς και προέδρους ισπανικών συλλόγων.

Μπροστά μας έχουμε μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Με αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα θα μπει τέλος στη διοργάνωση ενώ θα είναι μία εβδομάδα όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επικοινωνώ με τους ομολόγους μου σε Ιταλία και Γερμανία για να δούμε τι θα γίνει με το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία σοβαρή κατάσταση που αφορά την υγεία.

Με το 25% των αγώνων να μην έχουν γίνει ακόμα, θα πρέπει να αναθεωρήσουμε όλο το μπάτζετ μας σε περίπτωση που λήξει τώρα η σεζόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

* Κάτι ανάλογο έχει ήδη υποστηρίξει και ο πρόεδρος της Λυών λέγοντας πως αυτή η σεζόν πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν να μην υπήρχε και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να δοθούν με βάση την περσινή βαθμολογία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here