Αγγλία: επιστροφή με γκολ για τον Ρονάλντο

0
12

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από 12 χρόνια ο σπουδαίος Πορτογάλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Νιουκάστλ, σκοράροντας τα δύο από τα τέσσερα τέρματα στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με 4-1, για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Από εκεί και πέρα, μετά από τρεις σερί ήττες η Άρσεναλ «έσπασε το ρόδι» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Νόριτς, που είχε στην αρχική της ενδεκάδα τον Χρήστο Τζόλη.

Ο διεθνής επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 69΄ από τον Ρασικα, έχοντας δύο καλές προσπάθειες στο ματς, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του γνώρισε την 4η σερί ήττα σε ισάριθμα ματς και παραμένει ουραγός.

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα και της πρωταθλήτριας Σίτι από την έδρα της Λέστερ, επικρατώντας με 1-0 των «αλεπούδων».

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 3-0 (75΄πεν. Ζαχά, 84΄,90΄+3 Εντουάρ)

Άρσεναλ-Νόριτς 1-0 (67΄ Ομπαμεγιάνγκ)

Μπρέντφορντ-Μπράιτον 0-1 (90΄ Τσοράρ)

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (62΄ Μπερνάρντο Σίλβα)

Μάντσεστερ Γ.-Νιούκαστλ 4-1 (45΄+2, 62΄ Ρονάλντο, 80΄ Φερνάντες, 90΄+1 Λίνγκαρντ – 56΄ Μανκίγιο)

Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 0-0

Γουότφορντ-Γουλβς 0-2 (74΄αυτ. Σιεράλτα, 83΄ Τσαν)

Τσέλσι-Άστον Βίλα 3-0 (Λουκάκου 15′, 93′, Κόβατσιτς 49′)

Λιντς-Λίβερπουλ 12/09

Έβερτον-Μπέρνλι 13/09

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here