Ακόμα 4 στροφές για τα Μετέωρα

0
51

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον γ’ όμιλο τελειώνει φέτος στις 29 Μαρτίου όπως και στους άλλους ομίλους αφού αμέσως μετά θ’ ακολουθήσουν οι αγώνες μπαράζ των πρωταθλητών των ομίλων για τα 4 εισιτήρια της ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ

Τα Μετέωρα έφτασαν και πάλι μια ανάσα από μία πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Πιερικό στην Κατερίνη προηγήθηκαν στο σκορ με 0-1, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα δέχθηκαν δύο τέρματα και γνώρισαν την ήττα.

Το ποδόσφαιρο έτσι όμως είναι καθώς ναι μεν έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη που θα προκαλούσε αίσθηση σε όλη την Ελλάδα, αλλά για λίγο δεν τα κατάφεραν. Όπως κι άλλες φορές φέτος.

Σίγουρα τα Μετέωρα με την αγωνιστική εικόνα που έχουν δείξει σε όλο το πρωτάθλημα θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους.

Όμως από την άλλη πλευρά παρά το ότι δεν πήραν βαθμό στην Κατερίνη, παρά το ότι δεν κέρδισαν τον Ηρακλή Λάρισας την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική και παρά το ότι είχαν ηττηθεί πρόσφατα εντός έδρας από τον Θησέα Αγριάς, παραμένουν μέσα στο παιχνίδι της παραμονής.

Για την λήξη του πρωταθλήματος απομένουν 4 παιχνίδια στα οποία η Καλαμπακιώτικη ομάδα έχει τύχη και μπορεί να πετύχει πολλά. Άλλωστε από την στιγμή που στρίμωξε τους πρωτοπόρους και γενικά αυτό το διάστημα είχε παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και τα πήγε σχετικά καλά, μπορεί στη συνέχεια να πάρει αυτά που δεν πήρε στις προηγούμενες συναντήσεις, δηλαδή βαθμούς.

Τα Μετέωρα για την 23η αγωνιστική που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” τον Αλμυρό, αμέσως μετά για την 24η θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με τον ΑΟ Σελλάνων, την 25η αγωνιστική θα φιλοξενήσουν τον Δία Δίου και την 26η θ’ αγωνιστούν στο Καρπενήσει απέναντι στον ΑΟ Ποταμιάς.

Σ’ αυτά τα 4 παιχνίδια τα Μετέωρα καλούνται να κάνουν την ύστατη προσπάθεια, να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις και στα παιχνίδια να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν ότι οι εντυπώσεις που έχουν αφήσει φέτος στον γ’ όμιλο, τις αξίζουν και με το παραπάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here