Αλλαγή προπονητή στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

0
39

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ο οποίος συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μαζί με τα Μετέωρα ανακοίνωσε το νέο του προπονητή.

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Λεωνίδας Μπίλης είχε αποχωρήσει από τον Εθνικό για την Ξάνθη. Έτσι  το Νέο Κεραμίδι ανακοίνωσε ότι ο Αλέξανδρος Κούρτογλου πήρε τα «κλειδιά» από τη διοίκηση της ομάδας και θα την καθοδηγήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Κούρτογλου έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Αλμυρό, Καρίτσα, Σελλανα, Γιούχτα.

Η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου. Ο Κατερινιώτης τεχνικός επιλέχθηκε μετά απο στοχευμένες και συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης.

Κάποια απο τα κριτήρια τα οποία έπαιξαν τον σπουδαιότερο ρόλο στην πρόσληψη του, ήταν η εντοπιότητα μιας και γνωρίζει καλά τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας μας, η μεγάλη του εμπειρία με το πλούσιο βιογραφικό στην κατηγορία και ο άριστος χαρακτήρας του.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Κούρτογλου στο γραφείο τύπου του συλλόγου μας μετά την οριστικοποίηση της πρόσληψής του:

“Θέλω καταρχήν να ευχηθώ σε όλους υγεία πάνω απ όλα και να πάνε όλα καλά τώρα που φαίνεται πως επανερχόμαστε στα γήπεδα μετά πολύ μεγάλο για μας χρονικό διάστημα. Δόθηκε κι ακόμα δίνεται μεγάλος αγώνας γι αυτήν την επανεκκίνηση. Δέχθηκα την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είναι μια από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που λειτουργεί αμιγώς σε επαγγελματικά πρότυπα.

Είναι μια ομάδα χτισμένη από τον προκάτοχο μου Λεωνίδα Μπίλη. Καλοδουλεμένη με ομοιογένεια και πολύ καλό ράστερ.

Θα προσθέσουμε κάποια στοιχεία χωρίς να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ήρθα στον Εθνικό Κεραμιδίου για να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε σ΄ αυτή την ιδιαίτερη γενικά χρόνια ότι μας αξίζει.

Θέλω να φτιάξω αν μη τι άλλο μια ομάδα η οποία θα είναι έτοιμη και ακόμα πιο δυνατή την επόμενη σεζόν.

Ευχαριστώ την διοίκηση του Εθνικού Κεραμιδίου. Είναι τιμή μου η συνεργασία μαζί της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here