Αναβλήθηκε ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος

0
23

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε μετά τις ραγδαίες εξελίξεις για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και αποφάσισε την οριστική αναβολή του για τις 26 Ιουλίου στη Ριζούπολη, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει.

Θυμίζουμε ότι η αστυνομία άναψε “κόκκινο” για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στη Ριζούπολη, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του, ενώ και ο Ολυμπιακός εξέφραζε την αντίθεσή του να γίνει το ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, αντιπροτείνοντας μάλιστα την έδρα της Ένωσης, το ΟΑΚΑ, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να αλλάξει η ημερομηνία.

Πλέον, η… μπάλα περνάει στα πόδια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει την Δευτέρα, 27 Ιουλίου, για τη νέα ημερομηνία και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός, που έχει περάσει από χίλια κύματα.

Η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων προς την Εκτελεστική Επιτροπή είναι για τις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και ώρα 21:00, όπου δεδομένα θα ισχύουν άλλα δεδομένα, μιας και τα ρόστερ των δυο ομάδων θα είναι αρκετά διαφοροποιημένα λόγω των προσθαφαιρέσεων που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here