ΑΟ Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας: δηλώσεις των πρωταγωνιστών

0
7

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας οι πρωταγωνιστές του αγώνα έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Βασ. Καλογιάννης (προπ. ΑΟ Τρίκαλα): “Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, ξεκινήσαμε τον Αύγουστο και το πρωτάθλημα άρχισε τον Ιανουάριο, καταλήξαμε να παίζουμε την παραμονή μας την τελευταία αγωνιστική. Δεν αρμόζει στον ΑΟ Τρίκαλα να φτάνει τελευταία αγωνιστική να σωθεί. Αυτό για την επόμενη χρονιά, για να δούμε πώς μπορεί να πάει.

Το Κυριακή – Τετάρτη παραπέμπει σε άλλες χώρες. Σε τόσο γρήγορο πρωτάθλημα πρέπει να έχεις μεγάλο ρόστερ. Υπήρχαν πολλά προβλήματα και με τον κορονοϊό και με αρκετούς τραυματισμούς. Είχαμε νεανικό ρόστερ. Αν στενοχωριέμαι για κάτι είναι ότι δεν μπορέσαμε να δοκιμάσουμε τα παιδιά που είναι νέα, δούλεψαν από τον Αύγουστο, να παίξουν έστω ένα, δύο παιχνίδια.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, τον γυμναστή Θοδωρή Παπαβασιλείου, φοβερός επιστήμονας και πολύ καλός επαγγελματίας, τους προπονητές τερματοφυλάκων, τον Αρμάντο Φουτσίνι, τη διοίκηση, τα παιδιά στα γραφεία, τους φροντιστές, τους φυσικοθεραπευτές. Ως τελευταία στιγμή ήμασταν όλοι μαζί. Φυσικά τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους. Από αύριο είναι η ώρα της διοίκησης. Θα έχει τον απολογισμό, τις εκθέσεις μας και ό,τι αποφασίσει ο πρόεδρος με τους συνεργάτες του”.

Χρήστος Νιάρος (αρχηγός ΑΟ Τρίκαλα): “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τελειώσαμε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα υγιείς. Ήταν πρωτόγνωρο για όλες τις ομάδες, ένα πρωτάθλημα τεσσάρων μηνών με παιχνίδια σερί Κυριακή και Τετάρτη καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή και που ήταν η παραμονή. Το καταφέραμε έστω και δύσκολα, και ψυχοφθόρα σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική. Σήμερα θεωρώ ότι το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι, καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς που μας κράτησαν στην κατηγορία.”

Αλ. Πιαστόπουλος (ποδοσφαιριστής ΑΟ Τρίκαλα): “Τα καταφέραμε με πολύ άγχος και πολύ πίεση αλλά ο στόχος μετράει. Θα χαλαρώσουμε τώρα, θα κάνουμε λίγες προπονήσεις ακόμη και θα το διασκεδάσουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο τεχνικό τιμ και στους ανθρώπους που έμειναν ως το τέλος. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ . Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να εξασφαλίσουμε νωρίτερα την παραμονή, μας βγήκε λίγο η πίεση αλλά σημασία έχει ότι τα καταφέραμε και αυτό είναι το σημαντικό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here