ΑΟ Τρίκαλα: πήρε κανονικά την άδεια για την Σούπερ Λιγκ 2

0
10

Παρά την αλλαγή ιδιοκτησίας ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να πάρει άδεια αδειοδότησης σε δεύτερο βαθμό.

Τόσο τα Τρίκαλα όσο και η Νίκη Βόλου πήραν το «οκ» σε δεύτερο βαθμό και μπορούν να προχωρήσουν στον προγραμματισμό τους.

Αρνητικά νέα προέκυψαν για τα Χανιά και τον Πανσερραϊκό αναφορικά με την αδειοδότησή τους για τη συμμετοχή στην ενιαία Σούπερ Λίγκα 2 της νέας σεζόν.

Οι «κυανόλευκοι» και τα «λιοντάρια» έμαθαν την Πέμπτη (1/7) ότι δεν πήραν έγκριση ούτε από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, συνεπώς δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές με παίκτες άνω των 23 ετών.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.

– Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here