Αποστόλης Τεντολούρης: “στόχος των Μετεώρων είναι η γρήγορη παραμονή”

0
143

Ο Αποστόλης Τεντολούρης το  νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μετεώρων είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία από το χώρο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕ Παραληθαίων με την οποία αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα και Δ’ Εθνική, συνέχισε στον ΑΟ Τρίκαλα στον οποίο αγωνίστηκε για 6 χρόνια στην Γ’ Εθνική, ενώ ήταν μέλος της ομάδας όταν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κι ανέβηκε στην Β’ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Φήκη, στον Απόλλων Μακρυχωρίου σε τοπικό και Γ’ Εθνική και πέρυσι αγωνίζονταν στην ίδια κατηγορία με τα χρώματα του Διγενή Νεοχωρίου.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι τα Μετέωρα και το sportskalampaka επικοινώνησε μαζί του για μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη η οποία ακολουθεί παρακάτω:

Πως ήρθες σε συμφωνία με την ομάδα των Μετεώρων;

Υπήρξαν κι άλλες προτάσεις αυτό το διάστημα, με βόλευε όμως και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ κι άλλα καλοκαίρια τα Μετέωρα είχαν δείξει ενδιαφέρον, αλλά τότε οι συγκυρίες ήταν διαφορετικές. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Βαβίτσα, αλλά και τον προπονητή Νίκο Μανούρα για το ενδιαφέρον που έδειξαν. Με έπεισαν για το project  που έχουν για την ομάδα και δέχθηκα να έρθω. Η ομάδα των Μετεώρων  είχε καλές παρουσίες τα τελευταία χρόνια στην Γ’ Εθνική δείχνοντας σταθερότητα. Επίσης ξέρω αρκετά από τα παιδιά που είναι στην ομάδα, με αρκετούς ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο το οποίο θα παίζει επιθετικό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο και φυσικά να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που είναι η γρήγορη παραμονή κι ακόμη να βοηθήσουμε και τα νέα παιδιά να αναδειχθούν.

Οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα ποιες είναι;

Οι εντυπώσεις είναι θετικές όπως ακριβώς το περίμενα. Υπάρχει καλή οργάνωση στην ομάδα και πολύ καλές εγκαταστάσεις, άριστο τεχνικό τημ με εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό που μένει είναι να δουλέψουμε και να πετύχουμε αυτά που θέλει η διοίκηση.

Η γνώμη σου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ποια είναι;

Γενικά το επίπεδο χρόνο με το χρόνο πέφτει, όπως και να έχει εμείς θα πρέπει να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να ανανεώσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία. Βαριά ονόματα ομάδων φέτος δεν υπάρχουν και το μόνο που μένει είναι να δούμε σε ποιον όμιλο θα είμαστε.

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να απολαύσω το ποδόσφαιρο,  να βοηθήσω τα Μετέωρα να πετύχουν τους στόχους τους και να βοηθήσω μαζί με τα άλλα παιδιά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here