Αποχώρησε ο Σάκης Σκρέκας από την Φήκη

0
236

Ο Σάκης Σκρέκας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο τρικαλινό ποδόσφαιρο. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Τρίκαλα, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Ολυμπιακό Βόλου, την Δήμητρα, τον Πυρσό Γρεβενών, την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου, αλλά και στις Καλαμπακιώτικες ομάδες Μετέωρα, Εθνικό Καστρακίου και Άρη Περιστέρας.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα της Φήκης με την οποία πρόπερσι κατέκτησε και μάλιστα χωρίς ήττα το πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι βοήθησε με την εμπειρία του στο να παραμείνει στην κατηγορία αν και νεοφώτιστη.

Ο Σάκης Σκρέκας μέσα από την ιστοσελίδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα δύο χρόνια, τα μέλη της διοίκησης της Φήκης και φυσικά εύχεται να έχουν μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Όμως καλό θα ήταν όπως μας επισήμανε ο καθένας να ασχολείται με την δουλειά του και μόνο και δεν γίνεται η αποχώρησή του να γίνεται γνωστή μέσω του συνεργάτη του κ. Μανούρα κι  από τα ΜΜΕ, πριν αυτός μιλήσει με την διοίκηση και λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία κάτι που έγινε σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here