Αποχώρηση Ευαγγέλου από τα Μετέωρα

0
31

Συνήθως για τους προπονητές που ξεκινάνε σε μία ομάδα λέγεται ότι μπορεί να μην φτάσουν ως την 28η Οκτωβρίου σε περίπτωση που για την ομάδα τους τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.

Στην περίπτωση του Σπύρου Ευαγγέλου και των Μετεώρων το διαζύγιο ήρθε αφού ξεπεράστηκε η 28η Οκτωβρίου με τον νεαρό προπονητή να αποχωρεί την αμέσως επόμενη ημέρα της εθνικής εορτής.

Ο Σπύρος Ευαγγέλου αποχώρησε το απόγευμα της Τρίτης κι ενώ είχε μεταβεί για την καθιερωμένη προπόνηση αφού προηγήθηκε ένταση ανάμεσα σ’ αυτόν και παραγόντων της ομάδας.

Σίγουρα όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται πάντα σε μία ομάδα υπάρχει γκρίνια κι όπως αναφέρουν πηγές από την πλευρά των διοικούντων διαπιστώθηκε και διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Να αναφέρουμε ότι ο Σπύρος Ευαγγέλου κοουτσάρισε την ομάδα των Μετεώρων σε 6 παιγνίδια πρωταθλήματος όπου η Καλαμπακιώτικη ομάδα πέτυχε μία νίκη, έφερε 3 ισοπαλίες και γνώρισε 2 ήττες με τέρματα 4-7. Η επιθετική δυστοκία φαίνονταν από τα φιλικά του καλοκαιριού και τελικά φάνηκε ακόμα περισσότερο στα επίσημα παιγνίδια.

Γενικά το παιγνίδι με τον Θησέα Αγριάς έφερε πολλά προβλήματα στα Μετέωρα, τα οποία πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να αντιστρέψουν την κατάσταση στα επόμενα παιγνίδια.

Τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα τις κάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σπύρου Ευαγγέλου, Νίκος Μανούρας και το πιο πιθανό είναι να κοουτσάρει την ομάδα στο Κυριακάτικο παιγνίδι.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση οπότε ισχύει το ουδέν μονιμότερου προσωρινού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here