Από το Φθινόπωρο παιχνίδια με κόσμο

0
9

Σε δηλώσεις του σε ισπανικά και σλοβένικα Μέσα, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά την πορεία που θα έχει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο προς την κανονικότητα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του ότι το προσεχές φθινόπωρο θα επιστρέψουν και οι οπαδοί κανονικά στα γήπεδα.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εκτιμά ότι το αναβληθέν Euro 2020 θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί το καλοκαίρι του 2021, σύμφωνα με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα “El Mundo Deportivo”, ενώ σε δηλώσεις του στη σλοβένικη “Dnevnik” εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Η διοργάνωση, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί για πρώτη φορά σε 12 πόλεις, μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου του 2020, μετατέθηκε τον περασμένο Μάρτιο για το μεθεπόμενο καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Την περασμένη εβδομάδα ο Σλοβένος παράγοντας είχε υποστηρίξει ότι υπήρχαν προβλήματα με τρεις από τις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες, ωστόσο επισήμανε ότι αυτές οι ανησυχίες δεν θα εμποδίσουν τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Μιλώντας στην “El Mundo” την Πέμπτη (21/05), ο Τσέφεριν παρέμεινε αισιόδοξος για τη διοργάνωση. «Ναι, θα στοιχηματίσω πως θα γίνει κανονικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συμβεί το αντίθετο, ούτε νομίζω ότι ο ιός θα διαρκέσει για πάντα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Η κατάσταση είναι σοβαρή, αλλά βελτιώνεται και είμαστε πιο προσεκτικοί τώρα. Γνωρίζουμε περισσότερα για τον ιό και προς το παρόν είμαι αισιόδοξος”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here