Από φιλικό σε φιλικό τα Μετέωρα, αύριο με ΑΟ Τρίκαλα

0
49

Η προετοιμασία των Μετεώρων έχει περάσει στο στάδιο των φιλικών αγώνων ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Νίκος Αγγελάκης όπως ήταν φυσικό επέλεξε να γίνουν πολλά φιλικά ματς καθώς η ομάδα ανανεώθηκε στο μεγαλύτερο ποσοστό της αφού ελάχιστοι είναι οι βασικοί παίκτες που παρέμειναν σε σχέση με το περσινό ρόστερ.

Η εικόνα των Μετεώρων στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια είναι αρκετά καλή καθώς έχουν κερδηθεί όλα ενώ σε ορισμένα οι εμφανίσεις τους ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Βέβαια τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια δεν παίζουν και τόσο ρόλο, αλλά όσο νάναι δείχνουν ορισμένες φορές μια δυναμική που υπάρχει. Ενώ μέχρι έχουν υπάρξει κι ορισμένες απουσίες παικτών που αργότερα πιθανότατα θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα.

Τα φιλικά που έχουν δώσει ως τώρα τα Μετέωρα: Σαράγια-Μετέωρα 2-3, ΑΟ Κρανέας-Μετέωρα 0-1, Πύργος-Μετέωρα 0-1, Μετέωρα-Δήμητρα 4-2, Μετέωρα-Κρύα Βρύση 7-1.

Το τελευταίο παιχνίδι έγινε το περασμένο Σάββατο, την Κυριακή τα Μετέωρα είχαν ρεπό κι από χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Αύριο το φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα

Στο πρόγραμμα των Μετεώρων αύριο περιλαμβάνεται νέα φιλική αναμέτρηση καθώς στις 5.00 μ.μ. θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” τον ΑΟ Τρίκαλα.

Αυτό θα είναι το πιο δυνατό φιλικό τεστ μέχρι τώρα και ο Νίκος Αγγελάκης περιμένει να δει τους παίκτες του πως θα σταθούν απέναντι σε μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας και ιδιαίτερα δυνατή φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here