Απ. Χαραλαμπίδης: “η ομάδα δούλεψε καλά και δικαιούνταν την νίκη”

0
9

Ο προπονητής των Τρικάλων, Απόστολος Χαραλαμπίδης, χαρακτήρισε μεγάλη και δίκαιη τη νίκη που σημείωσε στα Περιβόλια ο ΑΟΤ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην απόδοσή μας. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, τακτικά ήταν πολύ καλή και δικαιούταν τη νίκη. Και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, εκτός του πέναλτι και ενός σουτ δεν έκαναν τίποτε άλλο τα Χανιά, ενώ εμείς είχαμε πιο καλές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή και το παιχνίδι το καλό. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, πιστέψαμε πάρα πολύ. Κράτησα κάποια παιδιά στον πάγκο για τα χαρτιά μου, είδα ότι η ομάδα ήθελε την ταχύτητα μπροστά και έβαλα τον Ευθυμίου και τον Αλμπάνη που είναι πολύ γρήγοροι. Δίκαια πήραμε τη νίκη. Η ομάδα που είδατε είναι μόνο από δουλειά, είναι νέα και μικρά παιδιά, έχουν δουλέψει πάρα πολύ και δικαιούνται αυτό που πήραν σήμερα. Τεράστια και δίκαιη νίκη, με καλή εμφάνιση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο».

Για το αν αναπροσαρμόζονται οι στόχοι της ομάδας:

«Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε και έχουμε “χτίσει” από την πρώτη μέρα είναι να βελτιώσουμε αυτά τα παιδιά, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όπου πάει. Ξέρουμε πού πατάμε, τι κάνουμε και δεν ξεφεύγουμε από το πλάνο μας. Αυτό που είδατε αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here